Rombouts Koffie

Alles begint in Antwerpen, waar Frans Rombouts in 1896 op een dag besluit een brandtrommel te huren om zijn eigen koffie te branden. Het zou het begin worden van een opmerkelijk succesverhaal, waarvan de gepassioneerde fijnproevers vandaag meer dan ooit de plezierige en smakelijke hoofdstukken weten te appreciëren.

Voor de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel vindt Rombouts de individuele koffiefilter uit. Dankzij deze revolutionaire vondst kunnen koffiedrinkers zelf een kopje zetten met een perfect gedoseerde hoeveelheid gemalen koffie, gebrand volgens de traditionele methode. Onmogelijk dus om een slap of te sterk kopje koffie te zetten! Rombouts was de eerste producent van voorgedoseerde koffie. In 1964 werd het concept in de handel gebracht. Het werd meteen een succes in de horeca en de detailhandel. Deze eerste innovatie en de kwaliteit van de Rombouts koffie deden de internationale reputatie van de koffiemaker gestalte krijgen.

Vandaag de dag is Rombouts nog steeds een familiebedrijf en telt meer dan 600 medewerkers, die samen een groepsomzet van 120 miljoen euro genereren. De internationale ontwikkeling zet zich gestaag verder dankzij de innovaties van het bedrijf en de uitstekende kwaliteit van de Rombouts koffie.

Met Rombouts heeft Claes Drankengroothandel een partner die graag meedenkt in het koffie assortiment, maar ook de materialen en technische ondersteuning biedt.

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 040 -201 73 77.
U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken. Vul het bijgaande formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ondersteuning